17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.

Svaki petak izuzetak, osim Vinkovačkog lista

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Vinkovci se pripremaju vrijeme došašća. Program ovogodišnjeg Adventa donosimo na duplerici, a zašto je novo mjesto susreta ciljano baš prostor ispred nove zgrade knjižnice shvatit ćete pročitate li dvije različite priče s početka i kraja najnovijeg izdanja Vinkovačkog lista.

Ono u što smo sigurni jest da se za događaje u novoj knjižnici bilježi termin godinu dana unaprijed s obzirom na zainteresiranost cjelokupne javnosti održati svoje programe u atraktivnom prostoru.

NIJE ZATVOREN GP ŽUPANJA – ORAŠJE

Policijska uprava Vukovarsko-srijemska potvrdila je za novosti.hr kako usprkos prosvjedima seljaka i blokadi prometnice traktorima, GP Orašje – Županja nije zatvoren. Promet se odvija alternativnim pravcem na koji preusmjerava policija od raskrižja na skretanju za Bošnjake.

ŠOPING NA KORIDORU

Provjerili smo koliko Slavonci danas kupuju na Koridoru, nekadašnjoj bagatelnoj šoping destinaciji, što je povoljnije, kakva je ponuda i ima li gužvi?

CRNI PETAK


A jeste li napunili košaricu s popustima najrazvikanijeg šoping dana u godini? Koliko su promotivne cijene uistinu realne, a koliko su na tragu marketinškog trika trgovaca i kako ih provjeriti, istražila je naša redakcijska ekipa.

FILMSKI FESTIVAL GLUMCA

Večeras u Knjižnici počinje 7. izdanje, a otvara ga film Sedmo nebo redateljice Jasne Nanut. Donosimo ovogodišnji izbor projekcija, a laureati će biti objavljeni  idućeg tjedna.

SPORT  

Dok Vinkovačka Cibalia traži novog šefa kluba, vođinačka Mladost uživa bolje dane svoje nogometne povijesti. O tome sa sportskim direktorom Damirom Mustapićem Musom u najnovijem broju Vinkovačkog lista.

Bilježimo uspjehe vinkovačkih Cheerleaderica, a pregled  događanja s ostalih sportskih borilišta čitajte na šest bogato opremljenih sportskih stranica.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno