7 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.

Svečano otvoren Mravunac-Fegeli; kadeti Cibalije u ovom trenutku love prvu pobjedu

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Na glavnom terenu HNK Cibalia postrojavanjem sudionika i službeno je otvoren 23. Memorijalni kadetski turnir „Mravunac-Fegeli”. U prijepodnevnom terminu odigrane su i prve utakmice turnira. Kadeti Osijeka s glatkih 3:0 pobijedili su Široki Brijeg, a Cibalia je s 2:0 poražena od splitskog Hajduka.

„Ne mogu ništa zamjeriti svojim dečkima. Dali su sve od sebe, bila je to jedna prava natjecateljska utakmica. Nismo svoje šanse iskoristili, dok s druge strane Hajduk je i to je ta razlika”, rekao je trener vinkovačkih kadeta i legenda Cibalije Mladen Bartolović.


Prilikom svečanog otvaranja u ime gradonačelnika Ivana Bosančića Hrvoje Niče zaželio je dobrodošlicu i pozdravio sve sudionike tradicionalnog turnira: „Nadam se da ćete iz Vinkovaca odnijeti lijepe sportske uspomene i ostvariti željene rezultate. Morate znati da su u proteklih 20-ak godina ovaj turniri igrali svi oni koji nešto znače u hrvatskom nogometu”, aludirajući na hrvatske reprezentativce i poručivši da ćemo i neke od kadeta Cibalije, Osijeka, Hajduka, Rijeke i Slaven Belupa jednog dana gledati u svetom hrvatskom dresu.

U ovim trenucima igrači Mladena Bartolovića igraju protiv Slaven Belupa i traže svoju prvu pobjedu na turniru koja će im omogućiti utakmicu za treće mjesto, a ako se, uz pobjedu nad Belupom, poklope i ostali rezultati možda mini Nebeskoplavi budu igrali i za prvo mjesto.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno