26 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

“Svemirski tobogan” je prva pjesma s nadolazećeg albuma Prljavog kazališta

Više od autora

- vl promo-

Nova, ali i prva pjesma „Svemirski togoban” s nadolazećeg albuma (prljavijeg) Prljavog kazališta je među prvim svjetskim AI 3D vidospotovima.

Davorin Bogović javio nam se u eter Radio Vinkovaca i podijelio s nama novosti iz benda. „Dovršili smo sve pjesme s albuma, a Svemirski tobogan je izletio kao prvi singl gdje smo se poigrali malo s umjetnom inteligencijom. Prljavo kazalište su Tomislav Fileš – bivši bubnjar benda i osnivač novog Prljavog kazališta, Alen Kraljić – nekadašnji gitarist Pips, Chips & Videoclipsa i ja. U principu vraćamo se na staro samo s novom produkcijom koja nam je na raspolaganju”, kaže Bogović ukratko.


“Na našem novom albumu ‘Underground’ odlučili smo samo glazbeno stilski nastaviti na mjestu na kojem je, nekako nam se čini, i band Prljavo kazalište započeo put. Između prvog albuma ‘Prljavo kazalište’, ‘Crno bijeli svijet’, pa zašto da ne i ‘Shimpooa’, onih albuma na kojima je Davorin Bogović još bio frontman i krucijalni kotačić Prljavaca. Nadamo se da se naš novi album pjesmama nadovezuje upravo na ta naša zajednička herojska vremena”, rekao je Tihomir Fileš.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno