U zajedničkoj suradnji Policijske uprave vukovarsko-srijemske i naše tvrtke Novosti d.o.o., za sve građane danas je održano besplatno registriranje bicikala.

Bila je to akcija kojoj su se rado odazvali brojni Vinkovčani, a koji su iskoristili lijep dan i učinili nešto korisno za sebe i za svog ljubimca na dva kotača. Koliko je uspješna akcija bila govori i činjenica da je registrirano čak 130 bicikala, puno više nego je očekivano, poručili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Na događaju su bili prisutni i policijski službenici koji su na svojemu štandu ponudili razne promo materijale o sigurnosti u prometu. Važno je biti upoznat sa svim pravilima i situacijama s kojima se svakodnevno susrećemo u prometu, ali i situacijama otuđivanja bicikala kojih, nažalost, ima jako puno. Međutim, policijski službenici potvrdili su nam kako svaki bicikl koji je registriran bude pronađen jako brzo nakon krađe. Tako je do sada bilo u Vinkovcima, a nadaju se kako će se ovaj pozitivan trend pronalaska registriranih bicikala nastaviti i dalje.

Osim besplatne registracije, uručen je i bicikl iz naše nagradne igre koju smo organizirali u suradnji s Poduzeće Vinkoprom. Leon Kljajić postao je ponosni vlasnik novog bicikla, a ne sumnjamo kako će se s novim vozilom uputiti u neke nove avanture.

“Bicikl uglavnom koristim za pecanje, trening i školu. Svakako će mi dobro doći u svim mojim aktivnostima, ali najviše za pecanje i trening. Hvala mami što je igrala i namijenila bicikl meni, ponosan sam na nju“, rekao nam je Leon, a mama Karmela dodala je kako je Leon itekako zaslužio nagradu za sav svoj trud i zalaganje. Sreća se osmjehnula i bicikl je došao u pravo, poručila je Karmela.