14 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Teže ozlijeđen 35-godišnji motociklist, pao i proklizao na kolnik

Više od autora

- vl promo-

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne nesreće, jedna s materijalnom štetom u Vinkovcima i jedna s ozlijeđenom osobom u Vukovaru.

9. svibnja oko 17 sati u Ulici Sajmište u Vukovaru, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen motociklist.

Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako 35-godišnji vozač motocikla nije prilagodio brzinu kretanja stanju kolnika uslijed čega je motocikl proklizao i pao na kolnik.

Zbog neprilagođene brzine kretanja vozila čime je izazvana prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih osoba, 35-godišnjaku će biti dostavljen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu posebno izvješće.

Prema statističkim pokazateljima Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova, svaka peta poginula osoba u prometnim nesrećama u proteklom razdoblju nalazila se na mopedu ili motociklu.

U prva četiri mjeseca 2022. godine na području Policijske uprave vukovarsko- srijemske vozači motocikala i mopeda sudjelovali su u pet prometnih nesreća u kojima su četiri osobe ozlijeđene, dok su u istom razdoblju prošle godine sudjelovali u četiri prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno