22 C
Vinkovci
Subota, 10. lipnja 2023.

The A! singlom Jedan dobar razlog najavljuje dvostruki album Stereo

Više od autora

- vl promo-


The A! coverBend The A! je za svoj novi singl odabrao pop baladu pod imenom ‘Jedan dobar razlog’ koja se zajedno sa prethodnim singlovima te dosad neobjavljenim pjesmama nalazi na njihovom dvostrukom dvojezičnom albumu ‘Stereo’ objavljenom u petak 18. studenog.

Nakon vesele ljetne pjesme ‘Divan sunčan dan’ kojim je predstavljena dotad nepoznata akustična strana benda, The A! se novim singlom vratio bendovskom električnom zvuku, a pjesmu su odabrali jer im je, kako sami kažu, ‘legla u jesenski kišni ugođaj’.

‘Jedan dobar razlog’ je pjesma o nesretnoj ljubavi i gubitku što se u spotu pokušalo prikazati, a ovoga puta su se svi članovi benda okušali i u glumi da bi prikazali kako pet različitih individua reagira u takvoj situaciji te se na kraju, kroz pjesmu, suoče s problemom.

Za spot je zaslužna Ines Piknjač koja je već napravila video uradak za The A!-ov drugi singl ‘Zašto’ te englesku inačicu ‘Where is our love’.

Kao i dosad, hrvatsku inačicu će pratiti i engleska verzija pod nazivom ‘Now that you’re gone’, za koju se planira premijera u inozemstvu početkom siječnja.


The A! je upravo objavio debitantski album pod imenom ‘Stereo’, hrvatsku inačicu albuma ‘Made of Questions’.

Album je snimljen u Soundcage Studiju u Zagrebu s Marijanom ‘Mr.Goody’ Gudeljem kao producentom.

Kupcima originalnog CD izdanja slijedi još jedno iznenađenje – kompletan album na engleskom kao bonus.

Popis pjesama: Tko si ti? / Nikad / Da znam / Jedan dobar razlog / Divan sunčan dan / Ruke u zrak / Pusti me van / Budi svoj / Ako sam sam / Zašto

THE A!: DIVAN SUNČAN DAN [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno