22 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. svibnja 2024.

The Rolling Stones uz novi album objavljuju i kronike prvih dana slave

Više od autora

- vl promo-

Veterani rocka, legendarni The Rolling Stones, navodno su nedavno obnovili ugovor sa svojom izdavačkom kućom Universal, a frontman Sir Mick Jagger i gitarist Keith Richards su posljednje vrijeme provodili u londonskom i njujorškom studiju radeći na novom materijalu.

Prema navodima stranih medija, nasljednik albuma A Bigger Bang iz 2005. trebao bi ugledati svjetlo dana sljedeće godine, dok bi kao božićni poklon fanovi mogli dobiti live kompilaciju.


Uz novi album, The Rolling Stones će objaviti i retrospektivnu kroniku, knjigu naslova The Rolling Stones: On Air in the Sixties – TV and Radio History As It Happened, koja se bavi njihovim javnim istupanjima u prvim danima slave britanskog benda. Knjiga će biti objavljena u rujnu preko izdavačke kuće Penguin Random House, a započinje pismom Briana Jonesa napisanog u siječnju 1963. u kojem moli BBC za audiciju za “The Rollin’ Stones Rhythm and Blues Band”. Kniga se nastavlja intervjuima, fotografijama i dokumentima iz ere ’60-ih, a uz nju dolazi i DVD sa do sada neobjavljenim snimkama benda ispred i iza kamera.

The Rolling Stonesi krajem ljeta započinju svoju europsku turneju, a kraj njezinog drugog dijela trebao bi koincidirati s objavom novog albuma u 2018. [Mixer.hr]

NOT FADE AWAY [1964]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno