21 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Thomas Jane i Jacob Tremblay u novom Predatoru

Više od autora

- vl promo-Predator (Thomas Jane i Jacob Tremblay) [St]

Thomas Jane (The Punisher) i mlada glumačka nada, Jacob Tremblay (Soba), priključili su se glumačkoj postavi novog Predatora. Jane i Tremblay su se već zajedno pojavljivali u horor fantaziji Somnia (Before I Wake, 2016). Ostatak castinga za sada čine Boyd Holbrook (Logan), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Trevante Rhodes (Moonlight), Keegan-Michael Key (Keanu, Key & Peele) i Sterling K. Brown (The People vs. O.J. Simpson). Početak snimanja filma, kojeg će režirati Shane Black (Iron Man 3, The Nice Guys) predviđen je za ovaj mjesec na području Vancuvera.

Black je scenarij napisao u suradnji sa Freddom Dekerom, s kojim je već surađivao na ostvarenju ‘Monster Squad’ (1987.), izjavio je da se ne radi o potpunom rebootu serijala već da se svojom radnjom nadovezuje na prva dva filma franšize. Producirat će ga John Davis.

Originalnog predatora režirao je John McTiernan, a u glavnoj ulozi pojavio se Arnold Schwarzenegger kao vođa tima američkih specijalaca koje napada vanzemaljac. Nakon njega je 1990. Objavljen ‘Predator 2’, a potom i ‘Alien vs. Predator’ i ‘AvP: Requiem’ te 2010. ‘Predators’.

Najnoviji Predator bi u službenu kino distribuciju trebao krenuti za godinu dana. [Filmofil.ba]

TRAILER: PREDATOR [1987]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno