16 C
Vinkovci
Utorak, 26. rujna 2023.

Tom Chaplin, frontmen skupine Keane, objavio debitantski solo album!

Više od autora

- vl promo-

m_tom-chaplin_the-wave_solo-debi_coverTom Chaplin, pjevač benda Keane, u petak 14. listopada je objavio debitantski solo album ‘The Wave’ (Island / Universal Music).

Novim izdanjem Tom Chaplin prvi je put zakoračio van jednog od najvećih britanskih bendova u posljednjem desetljeću. Album ‘The Wave’ donosi 11 pjesama u standardnoj verziji, odnosno dodatnih pet bonus traka u deluxe izdanju. Pjesme s izdanja pisao je Tom, a snimane su u Pasadeni, Kaliforniji te Londonu, gdje se za produkciju pobrinuo Matt Hales (Leona Lewis, Jason Mraz, Christina Perri, Paloma Faith, Disclosure…).

Chaplin je prije same objave iščekivanog solo albuma objavio pjesme ‘Hardened Heart’, ‘Quicksand’, ‘Hold On To Our Love’ te ‘Still Waiting’. Pjesme ‘Hardened Heart’ i ‘Quicksand’ dobile su i prateće videospotove, dok su za pjesme ‘Hold On To Our Love’ i ‘Still Waiting’ dostupni video materijali u akustičnoj verziji. Sve ih možete pogledati na njegovom službenom YouTube/VEVO kanalu.

Za videospot pjesme ‘Quicksand’ Tom je udružio snage s redateljem Mikeom Baldwinom, koji se na isti osvrnuo riječima: ‘Tom je želio da priča bude bazirana na djetetu, a ja smatram da smo time savršeno uhvatili bit priče.’ S druge strane Tom o spomenutom videu kaže: ‘Želio sam da bude intimno, da ima filmsku jačinu, i veliko srce. Volim klasike iz 80-ih u kojima su djeca glavni protagonisti, kao ET, Stand By Me, Goonies, a ti filmovi najviše su utjecali i na stvaranje ovog videa.’

m_tom-chaplin_the-wave_solo-debi_ST

Debitantsko solo studijsko izdanje ‘The Wave’ hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku.
Popis pjesama: Still Waiting / Hardened Heart / The River / Worthless Words / I Remember You / Bring The Rain / Hold On To Our Love / Quicksand / Solid Gold / See It So Clear / The Wave

TOM CHAPLIN: QUICKSAND [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno