2 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Tom Cruise prihvatio ulogu u Nemogućoj misiji 6

Više od autora

- vl promo-

f_mission-impossible-6_vjerojatno-2017_ST

Prema pisanju portala The Hollywood Reporter, Tom Cruise je prihvatio poziv za ulogu u šestom dijelu filmske franšize ‘Nemoguća misija’ (Mission: Impossible). Početak produkcije je zakazan za proljeće iduće godine, a za scenarij i režiju novog nastavka zadužen je Christopher McQuarrie koji je režirao i pretfodni fim, ‘Nemoguća misija: Odmetnuti’ (Mission: Impossible – Rogue Nation.

‘Nemoguća misija: Odmetnuti’ objavljen je tijekom 2015, a u njemu su se pojavili Jeremy Renner (Osvetnici), Alec Baldwin (Pokojni), Simon Pegg (Zvijezdane staze), Ving Rhames (Pakleni šund), Simon McBurney (Posljednji škotski kralj) i Rebecca Ferguson (Herkul). Neka od ovih imena možemo očekivati i u šestom dijelu, a Fergusonova je već potvrdila svoje pojavljivanje.


The Mission: Impossible franšiza pokrenuta je 1966. kao CBS-ova TV serija koja je imala sedam sezona i 171 epizodu. Vratila se na male ekrane 1988, kao ABC-ova  reboot serija, ali nije naišla na dobar prijem kod gledatelja. Zbog tog je otkazana nakon emitiranja samo dvije sezone. Gotovo deset godina kasnije, pojavljivanje Toma Cruisea na čelu ‘Nemoguća misija’ igranog filma pretvorila je ovu seriju u uspješnu filmsku franšizu.

Iako detalji o datumu objavljivanja nisu poznati, pretpostavlja se da će ‘Mission: Impossible 6’ biti objavljen krajem 2017. [Filmofil.ba]

KINO NAJAVA TITLANA – NEMOGUĆA MISIJA: ODMETNUTI [2015]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno