14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Tom Hardy kao Al Capone!

Više od autora

- vl promo-Film Title: Legend

Za Oscara nominirani Tom Hardy (Povratnik, Pobješnjeli Max: Divlja cesta) glumit će zloglasnog gangstera Al Caponea u predstojećem ostvarenju ‘Fonzo’ scenariste i redatelja Josha Tranka. Fonzo će producirati Russell Ackerman i John Schoenfelder (Tau) za Addictive Pictures zajedno sa Lawrenceom Benderom (Inglorious Basterds, Pulp Fiction).

Al Capone je najpoznatiji američki gangster koji je svojevremeno vladao Chicagom. Nakon što je u zatvoru proveo sedam godina, šest mjeseci i 15 dana pušten je na slobodu. Godine u zatvoru ostavile su traga na Caponeu, a prema nekim izvorima, po izlasku je počeo gubiti razum, patio od demencije i bio na nivo 12-godišnjaka. Preminuo je u svom domu, 25. siječnja 1947. godine, u krugu obitelji.

‘Fonzo’ će nam predstaviti saznanja i mitove koji su kružili o najpoznatijem svjetskom gangsteru i predstavlja novi Trankov projekt koji je slavu stekao sci-fi dramom ‘Chronicle’.

Hardya ćemo u budućnosti gledati u ostvarenju Dunkirk koji nam, nakon filmova ‘Početak’ i ‘Vitez tame: Povratak’, donosi njegovu treću kolaboraciju sa Christopherom Nolanom. Osim toga pojavit će se i u predstojećoj FX mini seriji ‘Taboo’ koju i producira zajedno sa Stevenom Nightom i Ridleyem Scottom. Serija je bazirana na životu njegovog oca, a prva epizoda će premijerno biti prikazana tokom siječnja 2017.

Fonzo se trenutno nalazi u fazi pretprodukcije. Međunarodna prava na film polaže kompanija Bloom. [Filmofil.ba]

TRAILER: POBJEŠNJELI MAX: DIVLJA CESTA [2015]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno