1 C
Vinkovci
Srijeda, 6. prosinca 2023.

Trailer filma “Smiješak” prava je noćna mora i najava kakav vas izvrsni horor triler čeka

Više od autora

- vl promo-

">

“Smiješak” je u naša kina stigao pretpremijerno jučer 28. rujna, a na filmskoj stranici Rotten Tomatoes za sada ima ocjenu “svježe” sa 79%. Ova će informacija zasigurno pomoći svim fanovima horor trilera da se odluče otići ovog vikenda u kino.

Sablasni trailer podigao je uzbuđenje publike diljem svijeta, s trailerom od dvije minute koji prikazuje nekoliko jezivih likova koji se smiješe, dok čudna pojava preuzima kontrolu nad njihovim tijelima.

Smiješak (Smile, 2022.), plakat filma | foto: Paramount/Blitz film promo

Film se usredotočuje na terapeutkinju dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) koja počinje doživljavati zaista zastrašujuće i neobjašnjive događaje kada svjedoči nasilnom i traumatičnom incidentu koji uključuje pacijenticu po imenu Laura Weaver (Caitlin Stasey).Dr. Rose Cotter radi i do 80 sati tjedno u hitnoj službi bolnice za mentalno zdravlje. Ona je radoholičarka koja svoj posao koristi kao sredstvo za izbjegavanje ili možda čak potiskivanje bolnih sjećanja iz djetinjstva. To se mijenja kada pokuša razgovarati s pacijenticom koja govori o nemilosrdnom entitetu koji je progoni, smiješeći se dok je suočava s užasnim vizijama. Ona nakon toga počini šokantno samoubojstvo. Ubrzo nakon toga, Rose počinje patiti od užasnih vizija onoga što je vidjela, a to polako eskalira. Rose shvaća da je vremena sve manje, nešto joj se strašno približava, dok drugi postaju sve više uvjereni da joj nije dobro.

U filmu glume i Sosie Bacon, Jesse T. Usher, Kal Penn, Rob Morgan iz serije “Stranger Things”, Kyle Gallner i Caitlin Stasey.

“Smiješak” (Smile, 2022.), u distribuciji Blitz filma, u kina je stigao jučer 28.rujna pretpremijerno, a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno