19 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

Transformers: Posljednji vitez (2017.)

Više od autora

- vl promo-


Redatelj Michael Bay je ponovno preuzeo redateljsku palicu nastavka svima već poznatog serijala o Transformerima. Transformers: Posjednji vitez (Transformers: The Last Knight, 2017.) je peti nastavak ovog serijala nastalog prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka.

Pripovjedač Anthony Hopkins nas uvodi u priču povijesnim prizorima, uz scene viteza na konjima, zapaljenim strijelama do nacističke Njemačke pa sve do suvremenog doba. Grad je devastiran, Optimus Prime pluta beživotno u svemiru, a Cade Yeager je tražen od strane vlasti. Da stvar bude gora, nezaustavljiva sila zla ide prema Zemlji…

Ako dobro proučite video klip Tajna povijest transformera koji je izašao iz radionice studija Paramount, možete ugledati i nama jedno posebno poznato lice. Prisjetimo se, u izostanku Optimusa Primea, započeo je rat između ljudske rase i Transformera.

Kako bi spasio njihov svijet, Cade Yeager formira savez s Bumblebeejem, engleskim lordom i profesorom s Oxforda kako bi saznao tajne razloga zašto se Transformeri nastavljaju vraćati na Zemlju…

Mark Wahlberg i Stanley Tucci ponovit će svoje uloge zajedno s Joshom Duhamelom, Tyreseom Gibsonom, i Johnom Turturrom, a u novom nastavku će im se pridružiti i Anthony Hopkins, Laura Haddock te Isabela Moner.

Transformers: Osveta poraženih, drugi nastavak filma o Transformerima, 2009. godine bio je najveći film ljeta. Četvrti nastavak iz 2014. godine, Transformers: Doba izumiranja, bio je jedini film te godine koji je zaradio milijardu dolara. Peti nastavak sadrži i više nego što očekujemo od franšize: ogromne robote, masivne eksplozije uz neobičan dodatak vitezova Okruglog stola i troglavih Transformer zmajeva, stoga ne sumnjamo u uspjeh i ovog nastavka.

Distribucija: Blitz film i video, 2017.

TAJNA POVIJEST TRANSFORMERA [2017]

TRAILER 1: POSLJEDNJI VITEZ [2016]

TRAILER 2: POSLJEDNJI VITEZ [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno