17 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Traže se volonteri za 2. Brač Film Festival! Ne propustite

Više od autora

- vl promo-

f_BFF_traze-volontere

Nakon godinu dana, 14 filmova, i preko 1000 posjetitelja – Brač Film Festival vraća se na ‘mjesto zločina’ te od 11. do 13. kolovoza postaje epicentar filma i filmske umjetnosti u samom srcu Dalmacije – u gradu Supetru na otoku Braču.

U sklopu manifestacije Supetarsko lito, Brač Film Festival i ove će godine na veliko platno dovesti samo najbolje filmske naslove domaće, regionalne i svjetske produkcije.

Glavni program BFF-a održat će se u ljetnom kinu Supetar, dok će se filmovi iz natjecateljskog programa kratkog igranog filma moći pogledati u supetarskom amfiteatru. U jutarnjim satima u supetarskoj gradskoj knjižnici održat će se filmski program za najmlađe.

Brač Film Festival ove je godine potpisao suradnju s Akademijom dramske umjetnosti u Zagrebu te akademijama u Sarajevu, Banja Luci i Beogradu pa tako, osim filma, na Brač planira dovesti i mnogobrojne filmske profesionalce te one koji to žele postati te im ponuditi BFF: Industry edukativni program namijenjen mladim filmašima u sklopu kojeg će se održati predavanja i filmske radionice pod mentorstvom.

Prošlogodišnji veliki festivalski uspjeh Brač Film Festival duguje i 35 mladih volontera koji su u danima prije, tijekom i nakon BFF-a svojim radom i entuzijazmom pomogli da sa sigurnošću možemo reći: vrijeme je za drugi Brač Film Festival!


A kako bi osigurali i treće festivalsko izdanje, potrebni su im upravo – volonteri!

Prijave su otvorene do 22. travnja, a sve mladi, vedre i radišne djevojke i dečki pozivaju se da ispune on-line prijavnicu koja se nalazi na službenim stranicama Brač Film Festivala.

Prošle je godine preko 700 prijava za volontiranje stiglo u BFF elektronski sandučić, i to iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Češke i Austrije!

Brač Film Festival organizira grupa mladih entuzijasta i zaljubljenika u film iz svih dijelova Hrvatske – i to samo s jednim ciljem – vratiti film na otoke i u otočka kina te barem na tri dana otok Brač pretvoriti u otok filma, filmskih profesionalaca i najvažnije – filmske publike.

Brač Film Festival održat će se uz potporu Grada Supetra, Turističke zajednice Grada Supetra te Hrvatskog audiovizualnog centra.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno