17 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Turisti | Vlado Simčić i Bobo Grujičić u Hard Placeu osvojili dva kipića!

Više od autora

- vl promo-

Nedavno održana dodjela Mega muzika nagrada riječkim je Turistima donijela dva kipića. Vlado Simčić Vava u zagrebačkom je Hard Placeu primio nagradu za najboljeg gitaristu, a njegov prijatelj i kolega Bobo Grujičić proglašen je najboljim bubnjarom.

Osim preuzimanja nagrada, Turisti su se i premijerno predstavili zagrebačkoj publici sjajnim nastupom, koji je bio uvertira njihovom nastupu na festivalskom izdanju AntiValentinova #4, 8.veljače u Boćarskom domu.

Iva Močibob, Robert Jovanović, Bobo i Vava u posljednjoj su fazi pripreme novog albuma i izlazak novog singla kojeg najavljuju za početak 2019. Novi singl slijedi nakon objave virtualne singlice na čijoj je A strani glavna tema, ‘Nonsens’, pravi new wave udar na slušna osjetila! Brza, intenzivna svirka s Ivinim vokalnim bravurama i eksplozivnim prženjem saksofona gostujućeg glazbenika Darka Terlevića | The Siids. B strana, po ugledu na nekadašnje 45-ice je surfersko garažni twang, ‘Frape od mandarina’, instrumentalna igra između bubnjara Bobe Grujičića, basiste Robarta Jovanovića igitariste Vave Simčića koja pršti ubojitim ritmovima i napetim rifovima. Početak godine donosi i puno noviteta, a neke ćemo materijale Turista zasigurno premijerno uživo čuti upravo na najboljoj, produženoj antivalnetinovskoj fešti! 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno