21 C
Vinkovci
Petak, 12. travnja 2024.

Two Feet ima novi singl koji se zove I Feel Like I’m Drowning

Više od autora

- vl promo-

Pjevač i multiinstrumentalist u usponu – Two Feet, predstavlja potpuno novi singl I Feel Like I’m Drowning, koji je sam snimio, skladao, napisao i producirao.

Nakon globalnog uspjeha singla Go Fuck Yourself, koji broji više od 50 milijuna streamova te dva EP izdanja, Two Feet se priprema za objavu trećeg EP-a, a tim povodom predstavlja singl I Feel Like I’m Drowning.

Bill Dess, AKA Two Feet kaže kako se izdanja nadovezuju jedno na drugo te da sa svakim sljedećim pokušava unaprijediti određeni segment. Tako se na prvom EP izdanju First Steps (2016.) posvetio produkciji, dok je već sa sljedećim Momentum (2017.) pokazao kako i pisanje tekstova može podići na novi nivo. Početkom 2018. godine očekujemo objavu trećeg EP-a, koje predvodi aktualni singl.


Talentirani producent, tekstopisac, pjevač i multiinstrumentalist rođen je u Brazilu, a odrastao je u New Yorku. Bill kaže kako je do naziva Two Feet došlo spontano te nije želio smišljanju imena pristupiti previše ozbiljno. Na pitanje tko su mu uzori kada je o glazbi riječ Two Feet odgovara –Pokušavam pronaći inspiraciju negdje između, brusim zanat i želim predstaviti vlastiti zvuk bez ikakvih utjecaja. Želim razviti svoj stil.

Jedno je sigurno, Two Feet itekako je razvio svoj stil, i jedan je od rijetkih izvođača koji na prvo slušanje uspijevaju iznenaditi svojim radom. Kako zvuči glazba iz Two Feet radionice, hrvatska publika ima prilike čuti u digitalnom obliku.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno