25 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.

U Andrijaševcima uskoro prvi put manifestacija “GastRo A”

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U subotu 27. travnja prvi put će u Andrijaševcima biti održana manifestacija pod nazivom “GastRo A“, koja će okupiti proizvođače kobasice i kulenove seke. Ako mislite da su baš vaši proizvodi najbolji, pozivaju iz Općine, prijavite se najkasnije do 22. travnja.

Kako pojašnjavaju organizatori, prijaviti se mogu sve fizičke i pravne osobe s odgovarajućom registracijom i rješenjem za prodaju prehrambenih proizvoda, na mail: opcina-andrijasevci@vk.htnet.hr ili telefon: 032/225-400. Krajnji rok za prijavu je 22. travnja, a svi koji žele sudjelovati svoje uzorke (kobasicu ili kulenovu seku) trebaju dostaviti u prostore općine najkasnije do 25. travnja.

Ocjenjivanje će biti održano u subotu 27. travnja u općinskoj vijećnici Općine Andrijaševci, na adresi Vinkovačka 6, Rokovci, s početkom u 9 sati, a priznanja idu u dvije kategorije, kako je ranije spomenuto – u kategoriji kobasica te u kategoriji kulenova seka. Svi osvajači nagrada biti će nagrađeni prigodnim priznanjima.


„Prijavite se i sudjelujte u ovoj zanimljivoj manifestaciji. Jedinstvena manifestacija GastRo A vas čeka, vidimo se”, pozivaju iz Općine Andrijaševci.

U 9 sati sastaje se ocjenjivačko povjerenstvo u prostorima općine, dok će se ostatak manifestacije održati u Staroj školi, Matije Gupca 6, u Andrijaševcima. Otvorenje manifestacije uz uvodnu riječ voditeljice predviđeno je za 18 sati, nakon čega će goste pozdraviti načelnik Ante Rajković te župan Damir Dekanić. U 18:30 slijedi degustacija gastro ponude, uz koncert popularnog Tamburaškog sastava Čežnja. U 20 sati predstavnik ocjenjivačkog povjerenstva konačno će proglasiti najbolje kobasice i najbolje kulenove seke.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno