6 C
Vinkovci
Petak, 19. travnja 2024.

U nedjelju 6. Walkow buvljak – cjenkanje i više nego poželjno!

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Thrifting, održiva i reciklirana moda sve popularnija među mlađima locirana je već duže vrijeme u Centru kulture Walkow, a novo izdanje 6. po redu planirano je za nedjelju 20. studenoga na popularnom vinkovačkom buvljaku uz kavu i druženje nazvanom “Daj joj moje haljine”

“Organiziramo svima već poznato thriftanje! Pozivamo sve kolekcionare vintage komada, čistače bakinih ormara i kreativce da nam se pridruže. Osim odjeće i obuće na buvljaku možete izlagati nakit, ploče, stripove i različite rukotvorine i uz to se opustiti uz Walkow ponudu”, pozivaju simpatično organizatori i domaćini ovog kultnog mjesta.


Second hand odjeća i ostale šarmantne “đinđe”, buvljak nudi po principu zamjene predmeta ili prodaje po izrazito niskim cijenama, a svatko od posjetitelja definitivno može pronaći nešto za sebe.

Prijave primaju porukom na Instagramu i Facebooku, broj mjesta je ograničen, a kotizacija se ne plaća.

“Buvljak otvaramo u nedjelju u 11:00, a zatvaramo u 19:00. Cjenkanje i više nego poželjno!”, poručuju iz Walkowa uz poziv svim ljubiteljima “thriftanja” navratiti u Genscherovu 23C na 6. Walkow buvljak, a s obzirom na to da nam vremenske prognoze ovog vikenda nisu naklonjene i najavljuju kišu, event je i više nego privlačan za uljepšati si vikend uz neki novi, unikatni vintage komad.

P.S cjenkanje i više nego poželjno!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno