Godine 1988., u pauzi od The Rolling Stonesa, nakon objave albuma “Dirty Work” i neposredno pred izlazak albuma “Steel Wheels”, legendarni Keith Richards je objavio svoj prvi solo album koji se zvao “Talk Is Cheap”.

Ovaj cijenjeni debi je remek djelo koji je donio jedanaest pjesama koje nas u najboljoj maniri podsjećaju na sve ono dobro u rock ‘n’ rollu i zbog čega smo ga uvijek toliko voljeli. Na snimanju albuma su goztovale mnoge zvijezde, uključujući Sarah Dash, Bootsy Collins, Maceo Parker, Memphis Horns, Patti Sciafia i još jedan Stones gitarist, odlični Mick Taylor.

Super Deluxe Box Set – Signed Edition

Ova nova edicija izaći će pod okriljem diskografske kuće BMG a sastavljena je od originalnih vrpci tadašnjeg Richardsovog suradnika, Stevea Jordana.

“Talk Is Cheep” zvuči dobro i danas kao i prije trideset godina ili prema Keithovim riječima: “Jednako svjež kao i kad je napravljen!”

Album će izaći 29. ožujka u nekoliko edicija: kao Signed Edition, Super Deluxe Box Set, Deluxe Box Set, 2CD Deluxe Mediabox, na klasičnom crnom vinilu te u limitiranoj ediciji na crvenom vinilu.