26 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

U protekla 24 sata četiri provale u obiteljske kuće

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri provale u obiteljske kuće i provala u radni stroj, priopćili su iz PU.

U Otoku, ulica J. Kosora, uslijed odsutnosti vlasnika kuće, 55-godišnjaka koji boravi u inozemstvu, u periodu od 23. siječnja do 2. veljače provaljeno je u pomoćnu prostoriju obiteljske kuće gdje su ispreturane stvari u prostorijama, no ništa nije otuđeno. Vlasniku obiteljske kuće počinjena je materijalna šteta oštećenjem ulaznih vrata prilikom provale.

U Vukovaru, ulica Trpinjska cesta, kućepazitelj obiteljske kuće koju posjeduje 52-godišnjak koji privremeno boravi u inozemstvu, policiji je 2. veljače prijavio da je provaljeno u tu kuću u periodu od prethodnih nekoliko dana. Policija je provedenim očevidom utvrdila kako su iz obiteljske kuće otuđeni nakit i novac, čime je vlasniku počinjena materijalna šteta u iznosu od više tisuća kuna.

U periodu od 31. siječnja do 2. veljače provaljeno je i u nenastanjenu obiteljsku kuću u ulici Europske unije u Vukovaru gdje su ispreturane stvari u prostorijama, no ništa nije otuđeno. Naknadno će se utvrditi vlasništvo nad provaljenom obiteljskom kućom.

Jučer, 2. veljače u popodnevnim satima provaljeno je u obiteljsku kuću 52-godišnjaka u ulici Ljudevita Posavskog u Vinkovcima iz koje je otuđen novac i nakit, čime je vlasnik oštećen za iznos od više tisuća kuna.

U razdoblju od 30. siječnja do 2. veljače u blizini farme kod mjesta Posavski Podgajci provaljeno je u radni stroj, vlasništvo vinkovačke građevinske tvrtke te je iz rezervoara otuđeno pogonsko gorivo u vrijednosti od više stotina kuna.

Policijski službenici obavili su očevide na mjestima događaja teških krađa te provode daljnje izvide. Kaznene prijave podnijete su nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno