12 C
Vinkovci
Petak, 14. lipnja 2024.

U Ulici Dvanaest redarstvenika završavaju radovi na asfaltiranju kolnika

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Nastavljaju se radovi aglomeracije i uređenja ulica na području grada Vinkovcima. Trenutno su u tijeku radovi u Ulici Dvanaest redarstvenika koja će, uz novi asfalt, dobiti i novi nogostup.

Faza stavljanja asfalta znači da se bližimo kraju, rekao je danas vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić prilikom obilaska radova u Ulici Dvanaest redarstvenika u Vrtnom naselju. Uređuju se ulice kroz koje je prošla nova kanalizacijska mreža, a u spomenutoj su, nakon pripreme podloge, krenuli i radovi na asfaltiranju kolnika.

„Idemo u smjeru uređenja ulice i konačno više nećemo smetati našim sugrađanima. Ovdje ćemo kroz aglomeraciju urediti više od trećine ulice, uređen je i nogostup. Nakon toga idu ulice Grgura Ninskog i Kraljice mira, tako da u konačnici ovdje, što se tiče aglomeracije, završimo priču u Vrtnom naselju”, pojasnio je Bosančić i dodao kako ćemo u ovom dijelu grada u konačnici imati uređeno i infrastrukturno opremljeno oko 20 ulica.

Tako sada više ne bi trebalo biti problema niti s kanalizacijom niti s vodom pa se, nada se gradonačelnik, više neće morati intervenirati u komunalnu infrastrukturu na ovom području.


U punom su jeku i radovi na izgradnji nadvožnjaka i uređenja prijelaza.

„Pri završetku nadvožnjaka morat ćemo se posvetiti i Dugoj ulici da i ona dobije jednu određenu komunalnu uređenost kako bi promet mogao teći normalno i nesmetano, budući da će promet preko Borinaca teći u većoj mjeri nego danas”, kazao je.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno