19 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. lipnja 2022.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji 24 novooboljelih, preminulih nema

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata su 24 nove pozitivne osobe na COVID-19, od čega su 23 osobe pozitivne na PCR testiranju, a jedna na brzom antigenom testu, priopćio je Stožer civilne zaštite naše županije.

Po pet novooboljelih osoba je iz Vinkovaca i Vukovara, po dvije iz Bršadina i Gunje te po jedna osoba iz Andrijaševaca, Antina, Banovaca, Bogdanovaca, Borova, Cerića, Nijemaca, Otoka, Privlake i Tovarnika. Nema preminulih osoba.

Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih osoba je 8333, 8016 osoba je izliječeno, a ukupno je preminulo 185 osoba.

Trenutno je u županiji 27 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata testirane su 164 osobe te je ukupno do sada testiranih osoba na području županije 39688.

U samoizolaciji na području županije je 451 osoba.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 25 radnika iz sustava zdravstva (tri liječnika, 18 medicinskih sestara/tehničara i četiri drugih zdravstvenih radnika).

U samoizolaciji iz sustava zdravstva je tri radnika (jedan liječnik, jedna medicinska sestra/tehničar i jedan drugi zdravstveni radnik).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno