14 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Udruga Mladi protiv gladi u sklopu manifestacije “Hrvatska volontira” organizira radionicu “papiRRR”

Više od autora

- vl promo-
Manifestacija “Hrvatska volontira” bit će održana od 11. do 14. svibnja, a tematski je ove godine usmjerena na društvene krize i klimatske promjene odnosno “Snaga volontiranja za otpornost i održivu budućnost”, a slogani kojima se vode su Hvala što ste tu! i Dobro je što ste tu!
U sklopu manifestacije Udruga Mladi protiv gladi održat će volontersku akciju i edukativnu radionicu “PapiRRR” kada će volonteri Centra za mlade grada Vinkovaca sav papir koji Centar uništava reciklirati, odnosno od starog napraviti novi.
Foto: Facebook Udruga Mladi protiv gladi
“Pridružite nam se  12. svibnja od 16 sati kada s nama možete reciklirati, ali i naučiti o procesu 3R (reduce, reuse, recycle). Slobodno donesite svoj stari papir i tanji karton, a mi ćemo se potruditi da za nekoliko dana kad se novi osuši ponesete kući natrag u upotrebu”, poručila je na svojoj Facebook stranici Udruga Mladi protiv gladi.
Više informacija možete pogledati na poveznici
prijaviti se možete putem linka linktr.ee/czmvinkovci, na broj telefona 0916155774, putem Facebook stranice FB Mladi protiv gladi ili Instagram profila centarzamladevinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno