Ukupno 41 ekipa okupila se jučer na Kanovcima gdje je održan Ultras turnir povodom obilježavanja 20 godina od europske utakmice HNK Cibalia – FK Obilić. Turnir je ponudio mnoštvo sadržaja za sve uzraste, a dan je završio slavljem ekipe „Auto Drago“.

Prije nego što je počelo odigravanje polufinalnih utakmica, na improviziranom igralištu na Kanovcima koje je jučer ugostilo velik broj igrača, navijača i gledatelja, održana je kratka prigodna svečanost prilikom koje su uručene plakete. U ime kluba i povodom 100 godina kluba, predsjednica HNK Cibalia, Dea Lasić, uručila je Zlatnu plaketu  navijačkoj skupini HNK Cibalije „Ultras Vinkovci“ za izuzetan doprinos u razvoju nogometa. Ovom je prigodom Zlatna plaketa za izuzetan doprinos razvoju nogometa uručena i Antunu Turdi.

Od popratnih događanja važno je spomenuti i revijalnu utakmicu između momčadi Cibalia 2000. i 2020. u znak sjećanja na utakmicu Cibalia-Obilić. Zvijezde susreta bile su tadašnje vinkovačke nogometne legende koje su sa sadašnjom momčadi Cibalije odigrale 2:2.

Što se tiče samog turnira, u prvom polufinalu momčad ”Deportivo Lapovci” pobijedila je ekipu ”Stoka iz bloka” rezultatom 3:1, dok je u drugom polufinalu ”Auto Drago” pobijedio ”Palermo” s 2:0. U susretu za 3. mjesto ”Palermo” je bio bolji od momčadi ”Stoka iz bloka” s konačnim rezultatom 2:1.

Finale je donijelo okršaj između momčadi ”Auto Drago” i ”Deportivo Lapovci”. Mreža se nije zatresla puno puta, a na kraju je s minimalnim rezultatom od 1:0 slavila ekipa „Auto Drago“.