U dvorani Teniskog kluba Vinkovci protekloga vikenda organiziran je tradicionalni turnir parova Uralan Cup 2019. za gospodu koji je odigran u tri kategorije, odnosno do 89 godina, od 90 do 109 godina i treća kategorija preko 110 godina. U kategoriji do 89 godina u prvom polufinalu vinkovački par Ergotić/Marić pobijedili su također vinkovački par Ikić/Kelić sa 7:6 6:1, dok je u drugom polufinalu virovitičko-vinkovački par Duvnjak/Balaš bio bolji od para Ramčić/Hardi iz Đakova sa 6:4 6:2.

U finalu turnira vinkovačka kombinacija Marić/Ergotić odlično je odigrala protiv para Duvnjak/Balaš i pobijedila sa 6:1 6:2. Napomenimo da je upravo par Marić/Ergotić osvojio iznimno jak turnir i u Đakovu.

U kategoriji 90-109 godina u prvom polufinalu vinkovačko-vukovarski par Ljoljo/Brač pobijedio je vinkovački par Radak/Perković sa 6:2 6:2, dok je u drugom polufinalu par Balaš/Peša pobijedio par Lučanović/Kolobarić sa 6:2 6:4. U finalu turnira par Ljoljo/Brač pobijedio je par Balaš/Peša sa 6:2 7:6 i osvojio turnir u ovoj kategoriji.

U kategoriji 110 i više prvo mjesto osvojio je domaći par Iličić/Matak, dok su drugo mjesto također osvojili Vinkovčani Vergaš i Veselčić.

U utješnom turniru u finalu igrali su par Mihovilić/Halužan protiv para Bubalo/Čolak, a na kraju je slavio par Mihovilić/Halužan sa 7:6 4:6 11:9. Voditelj svih turnira bio je Ivan Turda, dok su nagrade najboljima podijelili članovi Uprave Teniskog kluba Vinkovci predvođeni predsjednikom kluba Mariom Brkićem.