6 C
Vinkovci
Petak, 19. travnja 2024.

Uživo u eteru na 90.2 MHz slavimo sa Sinovima 

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Današnja, peta po redu Mikrofonija posvećena je proslavi 63. rođendana Radio Vinkovaca. Uživo u eter stižu Sinovi ravnice koji će, uz slavljeničku svirku i ležerni razgovor, pomoći domaćinima podijeliti bogate nagrade. 

Poznati kao najveći romantičari hrvatske glazbene scene, Sinovi će i na vinkovački Radio donijeti ljubav kao neizbježnu tematiku. Rakija, Nije fer, Da te ljubim, Moja mala, Koga si sanjala, Pijano samo su neki od hitova koje ćemo uživo slušati danas od 17 sati u eteru Radija na 90.2 MHz ili putem live video streaminga na Facebooku. Sinovi, do 2018. godine poznatiji kao Sinovi ravnice, idealan su rođendanski dar slušateljima jedne od najstarijih postojećih hrvatskih radijskih frekvencija koja već 63 godine dane čini ljepšima najnovijim hitovima i aktualnim vijestima iz Vinkovaca, Slavonije i Hrvatske.

Pjesma Nije fer iz 2018. bila je potpuni zaokret u radu Sinova, jer nakon dotadašnjeg etno/pop i blažeg zvuka, prelaze na čisti pop/rock. Energija ove pjesme koju ste sigurno puno puta čuli na radijskim postajama, jednako i na vinkovačkoj, isijava upravo ono što je bend tada proživljavao: „Svi koji su bili na našim nastupima mogli su vidjeti i čuti da živimo glazbu, od početaka smo težili modernijem i urbanijem zvuku, a sada smo sve to saželi u jednu pjesmu”, rekao je Igor Rojka uz kojeg Ivan Uzelac, Mario Rakušić, Ivan Josipović i Nikola Šutalo jamče dobru zabavu gdje god se pojave, a vjerujemo kako drugačije neće biti ni danas, osobito jer ih na adresi Jurja Dalmatinca 29, u novom studiju, dočekuje uvijek raspoloženi voditeljski tercet Siky, Nataša i Ema.Međutim, Sinovi se s njima neće samo zabavljati, već će im pomoći i dostojno proslaviti rođendan. Za sve slušatelje pripremili su pregršt bogatih nagrada koje dijele u eteru, na društvenim mrežama i na raznim lokacijama iznenađenja u gradu. Tijekom dana podijelit će poklon bonove i bogate nagrade, dok će one glavne i najvrijednije, mobitel i poklon bon od tisuću kuna u Linksu, darovati u emisiji Mikrofonija, a radijskim voditeljima u tome će pomoći glazbeni gosti.

Ne propustite najbolji rođendanski tulum u gradu!  

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno