29 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. travnja 2024.

”Večer mode i ljepote” predstavila zanimljive kolekcije

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Već 15 godina u sklopu Vinkovačkih jeseni, a otkako postoji Udruženje manekena ”Loreena”, svi zaljubljenici u modu i nove trendove mogu pronaći nešto za sebe i uživati u najnovijim kolekcijama. Tako je i u sklopu ovogodišnjih Jeseni organizirana još jedna odlična ”Večer mode i ljepote” na kojoj su predstavljene kolekcije za jesen/zimu 2018./2019.

Posjetitelji modne revije mogli su vidjeti odjeću za hladnije dane i svečane prigode, a našle su se tu kreacije vinkovačkih butika, modne kreatorice te srednje strukovne škole – šarolike kolekcije u kojoj je svatko mogao pronaći nešto za sebe. Na ovogodišnjoj reviji predstavljena je odjeća za odrasle u sklopu koje su se mogle vidjeti vjenčanice Nikolina, Amadeus Jeans, Benetton, dizajnerica Piroška Kelemen ”Pia”, Duga, S.Oliver i zanimljive modne kreacije Srednje strukovne škole. Dječji program predstavili su Benetton i S.Oliver.


Reviju su nosile djevojke i djevojčice iz Udruženja manekena ”Loreena”, točnije 16 djevojaka i ukupno 26 djevojčica koje su napravile pravi mali spektakl i oduševile publiku. Među djevojkama bile su tu i Lucija Damjanović, aktualna Miss Vukovarsko-srijemske županije, Magdalena Brkić, Miss turizma Republike Hrvatske te Tena Šaravanja, 2. pratilja Miss Vukovarsko-srijemske županije. Djevojke je za reviju pripremila Slađana Jurković, dok je male modele pripremala Ines Kopilaš.

Osim modne revije, po 2. puta do sada organiziran je i nastup popularnog Cheerleading kluba Ma&Ko koji je izazvao pravo oduševljenje prisutnih te pokazao zavidne vještine mladih plesačica.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno