17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.

Večeras na CMC televiziji: Premijera spota za pjesmu “Potpuno siguran” the Karambola

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Nakon spota za pjesmu “Divan dan”, još jedna pjesma s novoga albuma vinkovačkog the Karambola “Nakon svega” (Multi Music Media / Croatia Records, 2023.), dobila je svoje video izdanje.

Riječ je o spotu za pjesmu “Potpuno siguran” koji svoju premijeru na CMC-u ima večeras, 28. studenog, u 19 sati, a u isto vrijeme pojavit će se i na YouTubeu.

Spot je sniman tijekom finalizacije novoga albuma te na promociji u Vanilla Clubu u Vinkovcima u rujnu ove godine. Kako ističu u the Karambolu, ovaj je spot i svojevrstan dokument o događaju koji je jako značajan za bend, budući da je za album “Nakon svega”, od prvog singla do objave, bilo potrebno punih deset godina. Tim više njegova je finalizacija i promocija važna za ovaj rock band koji se na glazbenoj sceni prvi put pojavljuje davne 1979., a ponovno se okuplja 2006. godine te su od tada, ističu, baš kao što pjesma kaže, potpuno sigurni u ono što rade.

Foto: the Karambol

Tekst pjesme “Potpuno siguran” potpisuje Vladimir Bakarić, autor glazbe je Miroslav Füzy,  aranžmana the Karambol i Branimir Jovanovac Bani, a the Karambol su: Vladimir Bakarić – vokal, Matija Bajtal – bubnjevi (na audio snimku – Hrvoje Tuček), Miroslav Füzy – električne i akustične gitare, prateći vokal Mario Dragičević – klavijature, prateći vokal Krešimir Janošić – električne gitare, Slaven Nuhanović – bas gitara, Petra Marković – prateći vocal. Gostujući izvođači: Branimir Jovanovac Bani – klavijature i prateći vokal, Danijel Peršić – def. Kali Živković – prateći vokali.


Audio produkcija: Branimir Jovanovac Bani. Snimljeno, miksano i masterizirano u studiju ‘Mak’ Gradište. Ton majstor: Branimir Jovanovac Bani.

Video produkcija: Saul Tikvić. Snimatelj, scenarist i redatelj: Saul Tikvić. Druga kamera: Goran Šalamon.

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno