15 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.

Veliki interes publike omogućio je dodatan termin za predstavu “Ako sam žena, nisam konj”

Više od autora

- vl promo-

Najavljivana kao predstava, za koju se traži ulaznica više, “Ako sam žena, nisam konj”, dolazi u subotu na daske Gradskog kazališta “Joza Ivakić” u Vinkovcima u dva termina, od 18:00 i od 20:00 sati. Onaj u 20:00 sati je rasprodan, ali ulaznice za prvi još možete rezervirati.

Veliki interes publike omogućio je dodatan termin, a za sve one koji se još premišljaju posjetiti u subotu ovu predstavu, ući ćemo kratko u njezinu srž bez da otkrijemo previše.

Komedija za jake žene i hrabre muškarce, priča je to o ženi koja traži ljubav. Duhovita i iskrena ženska duša koja, tražeći onog pravog, na tren izgubi samu sebe. Zaljubljena i naivna akterica predstavlja se publici od trenutka gubljenja nevinosti do zrelog doba.


Utjelovila ju je stand up komičarka i glumica Ana Poznanović. U svijet stand up-a ulazi nakon objavljenog romana „Vrati se mami, siso“, koji govori o mladoj ženi. Ona se bezuspješno pokušava izboriti s balkanskim sustavom vrijednosti, maminim sinovima i disfunkcionalnom obitelji.

Na koncu, najavimo za idući vikend sadržaj za mlade. U petak, 15. listopada u 18:00 sati, vinkovačka publika moći će uživati u predstavi “Ljepotica i zvijer” u koprodukciji s Dramskim kazalištem Branka Mihaljevića u Osijeku. Romantična je to i  tajanstvena bajka za cijelu obitelj u kojoj snaga ljubavi pobjeđuje strah i predrasude

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno