6 C
Vinkovci
Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Vinkovački srednjoškolci drugi i treći na održanom trećem Debata Greatu

Više od autora

- vl promo-

Zdravstvena i veterinarska škola Vinkovci održala je 3. Debate Great u županijskoj velikoj vijećnici. Sudjelovalo je 8 ekipa iz 6 škola: 2 iz Vukovara (Tehnička škola Nikole Tesle Vukovar, Ekonomska škola Vukovar) te 4 iz Vinkovaca (Zdravstvena i veterinarska škola Dr. Andrije Štampara Vinkovci, Gimnazija Matije Antuna Reljkovića, Ekonomska i trgovačka škola Ivana Domca te Tehnička škola Ruđera Boškovića).
1. mjesto  osvojila je ekipa “Alter ego”, Tehnička škola Nikole Tesle Vukovar – 10% popusta u Autoškoli Zona, 2. mjesto “Bumblebee Blues”, Zdravstvena i veterinarska škola Dr. Andrije Štampara Vinkovci – 100kn kupon u American bar Dollar i 3. mjesto osvojiili su “Walkie Talkies”, Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci, – kupon za McMenu u McDonald’s
Foto: Facebook Veterinarska i zdravstvena škola Vinkovci
Svaka je ekipa sudjelovala u dvije  runde debate gdje su se nasumce birale teme, strane te ekipe. Sutkinje Mirela Dobutović, Ana Križanović Grgić i Izabela Potnar-Mijić izabrale su četiri ekipe koje su išle u polufinale te naposlijetku u finale.
Svi su učenici pokazali odličnu razinu znanja engleskog jezika, zaista su se trudili i bodrili jedni druge unatoč natjecateljskom duhu. Unatoč teškom zadatku, suci su izabrali najbolje ekipe.
Foto: Facebook Veterinarska i zdravstvena škola Vinkovci
“Ovom prilikom se zahvaljujemo svim sponzorima koji su dodatno uljepšali ovo iskustvo za sve učenike. Drago nam je što je ovako lijep broj učenika i njihovih mentora sudjelovalo u Debate Great 2022. Nadamo se da su se lijepo proveli te naučili nove vještine vezano za engleski jezik i debatiranje. Hvala svima na sudjelovanje u svim dijelovima debate, nadamo se ovakvom lijepom odazivu i također se nadamo još većem odazivu učenika slijedeće godine”, poručila je na svojoj Facebook stranici vinkovačka Veterinarska i zdravstvena škola.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno