U najnovijem kulinarskom showu, a premijernom na domaćim malim ekranima – ‘Hell’s Kitchen Hrvatska’ među 18 kandidata svoje mjesto pod kuharskom kapom traži i Tomislav Subašić, 46-godišnji Vinkovčanin koji je zanat brusio po brojnim vinkovačkim restoranima odnosno na sezoni.
Prvi zadatak je u 90 minuta napraviti autorsko jelo koje će ga predstaviti i kao kuhara i kao osobu.
U konceptu RTL-ovog showa koji projicira rad u pravom restoranu, sigurni smo, dobro će se snaći ako bude bio opušten i svoj.
Iako je u igri 18 različitih karaktera koji pod istim krovom rade i stanuju boreći se za nagradu od 30 000 eura, vjerujemo kako će se Tomislavova osobnost u kombinaciji sa strašću, iskustvom i potrebnim vještinama dobro prilagoditi uvjetima rada pod pritiskom izazova koje za natjecatelje raspoređene u dva tima priprema priznati hrvatski chef Tom Gretić.
Što se doista događa u pravoj kuhinji jednoga restorana saznat ćemo u novom kulinarskom televizijskom formatu u kojem i Vinkovci navijaju za svog kandidata.