Sutra se u Vinkovcima igra derbi kola gdje Cibalia dočekuje Belišće, momčad koju vodi nekadašnji njihov trener Davor Rupnik. Isto tako, obje su momčadi kandidati za viši rang natjecanja. Cibalia je na dobrom putu, Belišće još mora dosta bodova osvojiti ako se želi popeti već ove sezone stepenicu više.

Naime momčad Belišća se trenutno nalazi na četvrtom mjestu i u nastavku sezone igra promijenjivo. Osvojila je bod u Oriovcu, poražena je u Pleternici te je pobijedila Slogu iz Nove Gradiške. S druge strane Cibalia je nastavila svoj niz bez poraza, iako ostaje žal što se iz Borova Naselja nisu vratili sa tri boda. U prvom djelu prvenstva u Belišću momčad Cibalie ostvarila je pobjedu od 3:1. Tada je jedan pogodak postigao Dogan, a dva Kerić. Najboljeg strijelca lige koji to prvo mjesto dijeli sa klupskim suigračem Doganom neće biti sutra u sastavu, a upitan je i Dogan, kao i Tadić. Dogan je već par dana bolestan, a Tadić ima problema sa zadnjom ložom i neće se znati do utakmice hoće li moći igrati.

Momčad Cibalije se od ponedjeljka priprema za ovaj susret, a trener Tomić vjeruje u dobru igru svoje momčadi i, naravno, pobjedu. “Belišće ima mladu momčad s nekoliko iskusnih igrača, žele se nadigravati. Idemo tu utakmicu odigrati samo s jednim ciljem, odigrati što bolje. Imamo veliku bodovnu prednost, što nam daje prostora da odigramo što opuštenije i onako kako mi znamo. Vjerujem u svoje igrače i očekujem novu pobjedu pred našom publikom.”, rekao je Petar Tomić.