5 C
Vinkovci
Petak, 3. veljače 2023.

Voland Le Mat i Gordana Marković ukrstit će gitare u Vintageu

Više od autora

- vl promo-

Za kraj svibnja, točnije 30., Vintage Industrial Bar sprema vam još jednu epizodu besplatnog programa Living Room Sessions u kojem će vještine, emocije i znanja ukrstiti dvoje izuzetnih mladih glazbenika – Voland Le Mat i Gordana Marković (Auguste). Neka vam pozornica u Savskoj 160 bude dnevni boravak!

Njegov ‘Svijet tišine’ tjera vas da zaronite duboko u svoju nutrinu, kad kaže ‘Nije fer’ spremno kimnete glavom i zaljuljate se u ritmu, a za njegov ‘Nigredo’ ne treba vam prijevod – jednostavno ga osjećate. On je Voland Le Mat i svojim je ‘Faustopojkama’ prije punih 9 godina osvojio uši svoje publike koja ga od tada vjerno prati na nastupima. Momir Oljača, kantautor koji na potrebnoj distanci drži ‘đavla i ludu’ trenutno ponovno aktivno radi na novom materijalu, a u narednim tjednima čut ćemo kako to zvuči kad ‘Ideš s njim’. Spot je već snimljen.

Ona je Gordana Marković, polovica dua Auguste i kantautorica iz Zagreba, pjevačica u HRT-ovoj emisiji A-strana koja trenutno radi na svojim prvim solo pjesmama. Publika ih je imala prilike čuti samo jednom do sada – u KSET-u krajem veljače kada je Gordana nastupila kao predizvođačica upravo Voland Le Matu. Usto mu je na pjesmi ‘Nigredo’ otpjevala i prateće vokale pa ovo dvoje izvođača zapravo veže i više nego što je na prvi pogled vidljivo.

Kombinacija je provjerena, a kako to zvuči kada Momir i Gordana ukrste gitare možete poslušati na novom izdanje Living Room Sessiona. Ulaz je slobodan.

FACEBOOK EVENT

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno