- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Policija je dobila prijavu da je u razdoblju od 25. veljače do 1. ožujka u Vukovarskoj ulici u Mirkovcima provaljeno u nenastanjenu obiteljsku kuću iz koje je otuđeno nekoliko drvenih vrata te veća količina drvene građe ukupne vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Prema prijavi lovočuvara na šumskom predjelu Gorica kod Otoka nepoznati počinitelj(i) je s prethodno usmrćene košute isjekao i otuđio meso, dok su na mjestu događaja ostale kosti. Policija je obavila očevid, a materijalna šteta bit će poznata po zaprimljenom odštetnom zahtjevu Hrvatskih šuma.

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom iz Gunje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Krađa i Oštećenje tuđe stvari. Navedeni 47-godišnjak je oštetio vodovodni sat u dvorištu obiteljske kuće u Rajevačkoj ulici u Gunji te vratio brojčanik potrošenih kubika vode s ciljem smanjenja stvarno potrošene kubikaže vode. Time je oštetio komunalno trgovačko društvo za nekoliko tisuća kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su ukupno dvije osobe ozlijeđene.

Oko 6,45 sati 2. ožujka u blizini Mirkovaca 19-godišnja vozačica osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka je, uslijed naglog skretanja vozila ulijevo na zemljanu površinu, izgubila nadzor nad upravljačem te sletjela vozilom u desni cestovni kanal. Prilikom upravljanja vozilom nije koristila sigurnosni pojas te je pri udaru lakše ozlijeđena. Istog dana oko 9,50 sati na Trgu kralja Tomislava u Otoku 78-godišnjak iz Otoka je, upravljajući biciklom pod utjecajem alkohola u organizmu (0,29 g/kg), oduzeo prednost prolaska i udario u osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 66-godišnjak iz Otoka. U prometnoj nesreći 78-godišnjak je teže ozlijeđen, što je utvrđeno u OŽB Vinkovci.