34 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Vrijeme je za drugi singl Jinxa! Maradanoa u suradnji s Gopcem

Više od autora

- vl promo-

m_jinx-ft-gobac_maradona_single_ST

Nakon uspješnog otvaranja sa singlom ‘Jesmo li dobro?’ koji gotovo šest mjeseci od objave i dalje ne silazi iz etera radio stanica, kao ni sa Top 40 liste najemitiranijih domaćih singlova, Jinx su spremni za objavu novog singla!

U pjesmi ‘Maradona’ kao gost pojavljuje se nenadmašni Davor Gobac, frontmen Psihomodo popa, koji je odigrao mušku ulogu, uz naravno Yayu u ženskoj, u ovom duhovitom gorko-slatkom ljubavno-bračnom duetu.

Pjesma pršti od pozitive i prepoznatljive Jinx atmosfere što i ovoga puta garantira uspjeh kod publike i u eteru.

Uz Cokijev autorski potpis, bend je za finalni miks ove pjesme angažirao i jedno svjetsko, zvučno ime. Riječ je o Marku Saundersu, britanskom producentu, mikseru i snimatelju koji je u dosadašnjoj karijeri surađivao sa nizom velikih glazbenih imena među kojima su David Bowie, Nenah Cherry, The Cure, Tricky, Depeche Mode i mnogi drugi. Mark Saunders miksat će i cijeli novi album Jinxa čiji izlazak očekujemo idućeg proljeća.

Singl ‘Maradona’ slušajte na Deezeru, iTunesima i ostalim glazbenim servisima!

Možete ga također poslušati i u ponedjeljak 5. prosincaa u eteru Radio Vinkovaca (90.2 MHz) u sklopu emisije Dva sata paklenog šunda u večernjem terminu od 17 do 19 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno