10 C
Vinkovci
Srijeda, 24. travnja 2024.

White on White objavio novi singl “Whatever It Takes”

Više od autora

- vl promo-

Retrospektivna priča riječkog kantautora Marka Rogića, poznatijeg kao White on White, nastavlja se pjesmama kojima najavljuje drugi studijski album nakon prvijenca “Out of Nowhere”.

Nakon singla i pripadajućeg video spota za “Mirrors”, prvog najavnog singla novog albuma, predstavlja nam “Whatever It Takes”, priču o uzimanju i davanju, svega i ničega. O egocentričnost, taštini i međuovisnosti u odnosu dvoje ljudi.WHITE ON WHITE, 2022 | foto: Josip Cvitešić

Uz potpis Marka Rogića u glazbi i tekstu, produkciju, snimanje i aranžman potpisuje njegov stalni suradnik i kolega, riječki glazbenik i producent iz electro dua The Siids, Darko Terlević.

“Whatever It Takes” u svojoj video ekranizaciji prikazuje zamršeni, polomljeni svijet dvoje ljudi iz ove glazbene priče u režiji Martine Hrlić Rogić, uz glumce Jelenu Lopatić i Denija Sankovića. Za tehnički dio snimanja i montaže bili su zaduženi Josip Cvitešić i Dorian Matišić iz CroMounta, a video je sniman u prostorima Gradskog kazališta lutaka u Rijeci. White on White i “Whatever It Takes” slušaj na svim streaming servisima!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno