- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u Vinkovcima danas poslijepodne organizirano je predstavljanje aktivnosti u sklopu kampanje ”Zaposli se u Hrvatskoj”. Zavod je, zajedno s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava, pokrenuo ovu kampanju s ciljem boljeg informiranja javnosti o aktivnostima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te mjerama aktivne politike zapošljavanja koju provode Ministarstvo rada i mirovinskog sustava i Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Naglasak ove kampanje je na aktivaciji domaće radne snage te na informiranju o mogućnostima korištenja mjera aktvine politike zapošljavanja i projektima financiranim iz Europskog socijalnog fonda.

Na ovo događanje odazvali su se uglavnom poslodavci i nezaposlene osobe koje su na licu mjesta od savjetnika mogli saznati sve informacije o zapošljavanju i mjerama aktivne politike zapošljavanja. Uloga savjetnika bila je upoznati građane s aktivnostima i projektima koje Zavod provodi i kroz to im pružiti mogućnosti pronalaženja posla i ostanka u Hrvatskoj, ali i razvoj njihovih osobnih i poslovnih kompetencija te poslodavcima olakšati pronalazak radne snage.