26 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Završen remont na Dvoranskom plivalištu “Lenije”

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Kako je i najvaljeno Vinkovačko dvoransko plivalište „Lenije” danas je ponovo otvorilo vrata za korisnike nakon obavljenoga redovitoga godišnjeg održavanja.

Riječ je o poslu koji se svake godine obavlja uglavnom krajem rujna, nakon udarne ljetne sezone kupanja, a kada se rade redoviti veći zahvati vezani uz održavanje objekta  te oni manji koji se većinom odnose na kvarove ili oštećenja nastala unazad godinu dana. Tako su u protekla dva tjedna  sanirane bazenske školjke, pločice i folije, te je obavljena dezinfekcija, čišćenje i bojanje svih bazena te bazenskih i uredskih prostora, kompletna izmjenu vode, čišćenje i sanaciju filtera i rasvjete, rekonstrukcija i sanacija cjevovoda, servis i čišćenje ventilacijskih sustava i drugi zahvati.

Od danas, pak, za građane bazeni su otvoreni u uobičajenim terminima kao i prije stanke, a u svojim redovitim terminima djeluje i svih šest vinkovačkih klubova i udruga, ističe Ivona Čavlović, voditeljica Odjela recepcije bazena.


Sutra kreće i obuka neplivača Plivačkog kluba Orion, a u ponedjeljak obuka neplivača Vinkovačkog plivačkog kluba.

“Kada je riječ o programima koji su išli preko određenih projekata kojima smo mi bili nositelj, oni su svi stopirani zbog korone jer su svi vezani uz škole i vrtiće. Takva je situacija i sada, ali imamo u najavi da bi se neki od tih projekata nastavili odnosno ponovno pokrenuli, ali sve ovisi o okolnostima, o epidemiološkoj situaciji i dogovoru sa školama, vrtićima i roditeljima”, ističe Ivona Čavlović.

“U svakom slučaju, nakon dva tjedna remonta mi smo ponovno otvorili svoja vrata i u punom smo pogonu. Otvoreni smo od 7 do 22 sata svakim dan, osim subotom kada smo otvoreni od 7 do 23 sata. Pozivamo sve građane da i dalje plivaju s nama!”, poručuje Ivona Čavlović.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno