Na terenima Teniskog kluba Vinkovci završen je međunarodni teniski turnir za dječake i djevojčice do 14 godina, ”Zaba Cup” koji se igrao pod pokroviteljsvom Zagrebačke banke.

U prvom polufinalu u kategoriji dječaka Vuk Rađenović (14, Srbija) pobijedio je Lea Bacrie Cohena (1, Francuska) sa 1:6, 6:3, 6:3, dok je u drugom polufinalu Matej Dodig (4, Hrvatska) bio bolji od Antonia Voljevca (2, Hrvatska) sa 6:3, 6:4. U finalu turnira gledali smo odličan tenis između Mateja Dodiga i Vuka Rađenovića, gdje je u prvom setu Vuk vodio sa 4:1, 5:3 no na kraju je prvi set otišao na stranu Mateja Dodiga sa 5:7. U drugom setu bila je izjednačena borba , no na kraju drugi set je otišao na stranu Vuka Rađenovića sa 6:3, kao i treći također sa istim rezultatom 6:3, za ukupnu pobjedu 5:7, 6:3 , 6:3 za Vuka Rađenovića iz Srbije.

U prvom polufinalu u kategoriji djevojčica Ula Jamar (9, Slovenija) pobijedila je Anju Stanković (8, Srbija) sa 7:6 (2), 7:5, dok je u drugom polufinalu Jovana Grujić (2, Srbija) pobijedila Noru Knežević (3, Hrvatska) sa 6:3, 6:4.U finalu turnira Jovana Grujić pokazala je dominaciju od samog početka i na kraju je sa 6:1, 6:3 nadigrala Ulu Jamar i osvojila turnir u kategoriji djevojčica.

U kategoriji parova za dječake u finalu turnira par Jan Hrazdil (Češka) /Patrik Meszaros (Mađarska) pobijedio je kombinaciju iz Hrvatske , Fran Rakonić i Dorian Salopek sa 6:2, 6:1, dok su u kategoriji djevojčica u finalu igrala oba para iz Srbije, Jovana Grujić i Anđela Lazarević protiv para Anđelija Marković / Anja Stanković.Na kraju je par Jovana Grujić i Anđela Lazarević slavio sa 7:6(6), 6:2. i osvojio turnir u kategoriji parova za djevojčice.

Nagrade najuspješnijima podijeli su: Vjekoslav Rimac , dopredsjednik Teniskog kluba Vinkovci, Ivan Ergotić, član Upravnog odbora Teniskog kluba Vinkovci, direktor turnira Vlado Vergaš.Vrhovni sudac turira bio je Zlatko Kamber iz Zagreba, dok su suci na turniru bili: Ivan Kubiček, Tomislav Marojević i Damir Šesto.