30 C
Vinkovci
Srijeda, 25. svibnja 2022.

Završena natjecateljska 2018. godina

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr
18. i 20. prosinca 2018. Gimnastički klub ”Hrvatski sokol” Vinkovci organizirao je Prvenstvo grada Vinkovaca u ženskoj i muškoj sportskoj gimnastici, u univerzalnoj kategoriji A, B, C i D programu. Na natjecanju je nastupilo ukupno 17 gimnastičarki i 9 gimnastičara.

U višeboju, u univerzalnoj kategoriji mlađih kadeta A, gimnastičari su ostvarili sljedeći poredak: 1. Pavao Očevčić, 2. Fabijan Matković, 3. Arijan Tomonji, 4. Roko Maslać.

Marin Pinter je najbolji u kategoriji dječaka A, Karlo Radić najbolji je junior u C programu, a Duje Ramljak kadet u B programu.

U natjecanju na pomoćnoj gimnastičkoj spravi za izvođenje kola, tzv. gljivi, poredak je bio sljedeći: 1. Duje Ramljak, 2. Pavao Očevčić, 3. Marin Pinter, 4. Roko Maslać. Na natjecanju su sudjelovali i Patrik Kordić i Luka Krmek, polaznici gimnastičke početnice.

Gimnastičarke su se natjecale u višeboju na dvije sprave – dvovisinskim ručama i tlu. U D programu poredak je sljedeći: 1. Ana Hemetek, 2. Sara Vukoja, 3. Lucija Becić, 4. Dora Perić, 5. Gabriela Dolanski, 6. Lana Anđelić, 7. Željka Penić, 8. Klara Šorli, 9. Petra Šimunović, 10. Marija Klarić. Poredak u C programu je sljedeći: 1. Nika Breški, 2. Ana Škripač, 3. Petra Kolarić, 4. Ana Božić, 5. Iva Rupčić, 6. Luna Aničić, 7. Nora Horvat.

Ovo prvenstvo bilo je posljednje u prošloj kalendarskoj godini, a nova godina i nova natjecateljska sezona započela je jučerašnjim treningom.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno