16 C
Vinkovci
Petak, 24. svibnja 2024.

Zbog siline udara sletjeli u odvodni kanal i završili s teškim tjelesnim ozljedama

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Jučer, 22. rujna 2022. godine, oko 15 sati na državnoj cesti Gaboš-Jarmina dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i materijalnom štetom, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Policijski službenici su obavili očevid kojim je utvrđeno kako je 46-godišnjakinja upravljala automobilom vinkovačkih registarskih oznaka kojim je prešla na suprotni prometni trak gdje dolazi do udara u automobil vinkovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnjak te su zbog siline udara oba automobila sletjela sa kolnika na zelenu površinu, a potom u zemljani odvodi kanal.

Oba vozača i troje putnika iz vozila 46-godišnjakinje su vozilima Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje su 48-godišnjem vozaču utvrđene teške tjelesne ozljede, a 46-godišnjoj vozačici i putnicima lake tjelesne ozlijede.


Protiv vozačice policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, stoji u policijskom izvješću.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće, za sav promet je bila zatvorena dionica državne ceste Gaboš-Jarmina u vremenu od 15,25 do 18,15 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno