1 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. travnja 2024.

ŽSRU Ante Portas treće mjesto na turniru u Slavonskom Brodu

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

ŽSRU Ante Portas sudjelovala je na turniru u Slavonskom Brodu u odbojci za Žene “Odbojka u srcu” 7. po redu. Sudjelovalo je ukupno 10 ekipa, koje su bile raspoređene u 2 skupine po 5. Sudjelovale su Srcema za odbojku Tuzla, Sport u srcu Odžak, SRU “Papuk” Velika, Legice Osijek, Nova Gradiška, Cvjetići Osijek, Kraljice šoka Požega, SRU “Živim sport” Slavonski brod 2 ekipe, Ante Portas Vinkovci.

ŽSRU A. Portas je nastupio u slijedećem sastavu: Andreja Teklić, Ivana Dogan, Veronika Malović, Nina Čović, Iva Majačić, Branka Lasić, Josipa Merđan, Dinka Fabijan i Larisa Aničić. “

“U skupini smo sa rezultatom 2:0 pobijedile Novu Gradišku, Kraljice Šoka, Živim sport 2, i nažalost izgubile od Legica 2:0. Za treće mjesto smo pobijedile sa rezultatom 2:1 domaćina Živim sport 1 Slavonski Brod. Zahvalile bi smo se našoj članici Božici Sebastijan koja je napravila transparent i kako je i sama rekla “Ne mogu Vas pustiti gole u Slavonski Brod”. Također bi smo se zahvalili našim domaćinima koji su dali sve od sebe kako bi organizirali ovaj turnir, a najviše njihovoj predsjednici Ireni Čugura Ćerić na uslugama prijevoza po Slavonskom Brodu”, poručuju iz ove Udruge rekreativnih sportašica. 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno