23 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Župan Božo Galić darivao povodom uskrsnih blagdana

Više od autora

- vl promo-

Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, povodom uskrsnih blagdana tradicionalno je darivao prigodnim paketićima ustanove koje brinu o najmlađima, o osobama s invaliditetom kao i donacijom ustanovama koje skrbe o obiteljima u potrebi.

Znajući kako u našoj županiji ima puno socijalno ugroženih obitelji koji svakodnevno traže bilo kakvu pomoć, župan Galić je donirao potrebnim namirnicama Caritasu Vukovarskog i Vinkovačkog  dekanata, koji će tu donaciju usmjeriti socijalno ugroženim obiteljima, a koji se njima obraćaju za pomoć.

Isto tako, donacija je otišla i socijalnim samoposlugama u Vukovaru i Vinkovcima te Udruzi hrvatskih brojnih obitelji 8+ Vinkovci, koja okuplja mnogočlane obitelji, kao i Milosrdnim sestrama svetog Križa Vinkovci koje pomažu obiteljima u potrebi.

I ove godine župan Galić prigodnim paketićima obradovao je štićenike Dječjeg doma „Sv. Ana“  u Vinkovcima, djecu u udomiteljskim obiteljima koji su udruženi u Udruzi udomitelja Vukovarsko-srijemske županije „Zagrljaj“ Vukovar te učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru, koju pohađaju učenici s posebnim potrebama.

Također, župan Galić darivao je prigodnim paketićima i korisnike Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ Vinkovci te članove Udruge osoba s invaliditetom „Golubica“ Vukovar i Društva za pomoć osobama s invaliditetom „Golubovi“ Županja.

Na ovaj konkretan način župan Galić je svima njima htio učiniti radosnije nadolazeće uskrsne blagdane.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno