26 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Županijska vatrogasna zajednica bogatija za 50 voditelja vatrogasne mladeži iz 16 DVD-a VSŽ

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Dobrovoljno vatrogasno društvo Nuštar u petak, subotu i nedjelju bilo je domaćin osposobljavanja za voditelje vatrogasne mladeži Vukovarsko srijemske županije.

Nositelj programa bila je Vatrogasna zajednica Vukovarsko-srijemske županije na inicijativu Savjeta vatrogasne mladeži, a tijekom tri dana odrađena su predavanja, radionice, praktični dio i na kraju provjera znanja. Odaziv na osposobljavanje, provedeno u Mjesecu zaštite od požara, bio je odličan.

“Lijepo je bilo vidjeti 50 vatrogasaca iz 16 društava koji su odlučili stjecati nova znanja kako bi u svojim društvima kvalitetno radili s najmlađim članovima. Čestitamo svima koji su pristupili osposobljavanju te se nadamo da će naučeno primjenjivati u svojim društvima i želimo im puno uspjeha u radu s mladima. Hvala predavačima iz Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci i predsjedniku Savjeta vatrogasne mladeži Varaždinske županije na pomoći i odličnoj suradnji”, ističe Mirko Ružić, zapovjednik DVD-a Nuštar i predsjednik Savjeta vatrogasne mladeži VZ VSŽ. 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno