17 C
Vinkovci
Četvrtak, 26. svibnja 2022.

Zvjezdane staze s druge strane: premijera trailera!

Više od autora

- vl promo-
f_star-trek-beyond_premijera-trailera_ST1

Inventivni redatelj Justin Lin (redatelj filmova Brzi i žestoki) ovog ljeta donosi akcijski SF koji odvodi Zvjezdane staze s one strane.

USS Enterprise posadu, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom napao je nezaustavljiv val izvanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novoj planeti gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima. Posada Enterprisea ostala je bez broda te ja zatočena na nepoznatom planetu, no tamo nisu sami, a misteriozna ratnica koju susretnu zna zašto se nalaze tamo.

Najveća pustolovina svih vremena započinje nevjerojatnom pričom o putovanju mlade posade koja se vraća na najmodernijem svemirskom brodu ikad sagrađenom – U.S.S. Enterprise.

f_star-trek-beyond_premijera-trailera_ST2

U glavnim su ulogama Idris Elba kao glavni negativac i Sofia Boutella kao misteriozna izvanzemaljka, Simon Pegg, Chris Pine kao kapetan James T. Kirk, Zachary Quinto kao Spock, Zoë Saldana, Karl Urban i Anton Yelchin.

Film je režirao Justin Lin, scenarij su napisali Doug Jung i Simon Pegg dok su se za produkciju pobrinuli J.J. Abrams i Bryan Burk.

Zvjezdane staze: S one strane (Star Trek: Beyond, 2016.) u naša kina stižu 27. srpnja u distribuciji Blitza i to u najprestižnijim formatima, uključujući i IMAX.

TRAILER TITLANI / ZVJEZDANE STAZE: S ONE STRANE

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno