Još dva dana možete se priključiti akciji 30 sekundi za djecu koja je započela 1. prosinca.

#30sekzadjecu je akcija koju je pokrenulo B!TONIC sjedište iz Beča. Budući da su u Austriji ljudi jako dobro reagirali, akcija je tamo uspješno provedena i prikupljena su očekivana sredstva za pomoć djeci. Sada B!TONIC Hrvatska provodi ovu akciju u našoj zemlji, i to u adventsko vrijeme – kako bi djeci uljepšali svakodnevno okruženje. Za svaki napravljeni čučanj B!TONIC Hrvatska donira 1 HRK Odjelu za dječje bolesti Opće županijske bolnice Vinkovci i Odjelu pedijatrije Opće bolnice Šibenik odjel.

Akcija je vrlo jednostavna: napravite što više čučnjeva možete unutar 30 sekundi i snimite se. Koliko čučnjeva napravite, toliko kuna b!tonic hrvatska donira Odjelu za dječje bolesti Opće županijske bolnice u Vinkovcima i Odjelu pedijatrije Opće bolnice u Šibeniku. Nije važno kada ni gdje vježbate. Kvaliteta videa također nije presudna. Najvažnije je da napravite što više čučnjeva, a odbrojavanje od 30 sekundi kreće od prvog čučnja.

Objavite video na svom instagram i facebook profilu uz hashtag-ove #30sekzadjecu i #btonichrvatska. Video objavite javno (public) kako bi bio vidljiv svim sudionicima i kako bismo mi mogli vidjeti vašu objavu.

Do sada se akciji priključilo 477 sudionika, a napravili su zajedno 11,810 čučnjeva što je jednako toliko kuna za dječje odjele dvije bolnice.

Akciji su se priključile i brojne poznate ličnosti, a zasigurno najatraktivniji video je onaj koji je učinilo 200 kadeta Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”.      https://www.youtube.com/watch?v=I3QcVh1scT4

Više o akciji možete potražiti na: https://30sekzadjecu.btonic.hr/