23 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

Oštra konkurencija u borbi za najbolju sportsku momčad godine

Više od autora

- vl promo-

Još je točno tjedan dana ostalo uoči Izbora za najuspješnije u vinkovačkom sportu tijekom prošle godine. Svečanost će se održati sljedećeg ponedjeljka u Poduzetničkom inkubatoru s početkom u 12 sati, a danas vam predstavljamo nominirane sportske momčadi.

Juniori MNK Aurelia Futsal su četvrtu godinu u nizu ostvarili najveći plasman u natjecanju. Prošle su godine tako uvjerljivo osvojili 1. HMNL skupine Istok te kao prvaci Slavonije izborili su plasman među devet najboljih momčadi u državi. Dodatnu vrijednost ova momčad dobiva zahvaljujući brojnim pozivima u reprezentaciju.

FOTO: MNK Aurelia Futsal

Šahovski klub Vinkovci u prvoj se šahovskoj ligi natječe još od 2016. godine. U trenutnoj momčadi broje deset šahista, a u nedavno završenoj godini zauzeli su respektabilnu petu poziciju u 1.B Hrvatskoj šahovskoj ligi.

FOTO: Šahovski klub Vinkovci

Judo klub Vinkovci – kata tim Davor Marinić – Zdenko Grgetić osvojili su prvo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u katama, a isti uspjeh postignut je na Croatia Kata Openu. Također, tijekom 2022. godine nastupili su na Europskom prvenstvu u katama, koje se održalo u Rijeci.

FOTO: Judo klub Vinkovci

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno