23 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Beeram domaće dovodi u Lenije T.B.F.

Više od autora

- vl promo-

Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Beeram domaće je petogodišnjak. Organizatori vinkovačkog craft festivala piva, nakon dvije pandemijske godine i muka vezanih uz organizaciju u specifičnim uvjetima, sretni su i ponosni što ponovno mogu pozvati na uživanje u 40-ak vrsta domaćih craft piva s potpisom 13 pivara – za poznavatelje: Valens, Beckers, Black Hat, Funky, Mali div, Zmajska, Varionica, Nova runda, Primarius, Devetka, Mlinarica.

Foto Beeram domaće

Festival se održava na starom dobrom mjestu u Lenijama, danas i sutra s radnim vremenom od 16 do 02 h tijekom dva dana. Uz pivo, na festivalu će biti i ponuda bezalkoholnih i žestokih pića po povoljnim cijenama kao i vrhunska hrana,

“Posjetitelji na ulazu mogu kupiti bonove za konzumaciju piva i hrane te uživati u bogatoj ponudi. Pivari će svoje pivo prodavati u kućicama, a za hranu je zadužen provjereni Hostel Plus koji će u ponudi imati dvije vrste kobasica, burger i trganu junetinu”, najavljuje organizator Ivan Vorgić.

Večeras su za zabavu zaduženi Osječani, DJ Sheepatz i DJ InspektorMaska, a sutra je na programu koncert splitskog TBF-a čiji urbani zvuk sjajno pristaje festivalskom okruženju. Osim po izvrsnim albumima i vječnim pjesmama, poznati su po izuzetnim nastupima uživo, u što ćemo se moći uvjeriti ponovno nakon četiri godine od kako su posljednji put nastupali u Vinkovcima na Jesenima.

“Koncert bi trebao početi oko 21:30, frontmen Mladen potvrdio je da sviraju više od dva sata sigurno”, najavljuje Vorgić čija se organizacijska ekipa uvijek maksimalno potrudi.

Kao i svake godine, mislili su i na najmlađe te im osigurali kutak za uživanje uz uvijek atraktivni napuhanac.

„Nećemo vam mjeriti temperaturu, dezinficirati ruke i popisivati vaše privatne podatke”, poziva organizator uz poruku “Držite se hladovine, pijte dovoljno tekućine i vidimo se. Živjeli!”

I tako će se zabava iz jednog dijela grada, nakon Rockabilly festivala, preseliti u drugi već ovaj vikend na Beeram domaće uz promociju malih proizvođača piva i hrvatske craft scene iza kojeg stoji kreator vinkovačkog Valens piva.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno