-2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.

Budi uzor, najmaturant i osvoji besplatan vozački ispit

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Kako smo nedavno i najavili, Savjet mladih Grada Vinkovaca pokrenuo je nagradni natječaj pod nazivom Budi uzor usmjeren nagrađivanju izvrsnosti maturanata, a najsretnijem od njih Grad Vinkovci će platiti polaganje vozačkog ispita.

“Kako bismo poticali izvrsnost i tu istu izvrsnost i nagradili, Savjet mladih Grada Vinkovaca u suradnji s gradom Vinkovcima poziva srednje škole na području grada Vinkovaca da nominiraju najbolje učenike iz redova maturanata. Nominirani manturanti moraju imati prebivalište u Vinkovcima”, poručuju iz Savjeta mladih na svojoj Facebook stranici na kojoj su ovaj poziv i objavili.

Procedura je takva da svaka srednja škola sama propisuje i provodi izbor prema kriterijima kao što su primjerice uspjeh u učenju, sudjelovanja na različitim natjecanjima, smotrama; doprinos školi, društvenoj zajednici te drugim kriterijima prema ocjeni škole prijavitelja.

Škole prijavljuju učenika zaključno s 18. prosinca i to putem prijavnog obrasca uključujući i obrazac suglasnosti roditelja učenika.Po pristiglim prijavama, aktivnosti se sele na Facebook stranicu Savjeta mladih Grada Vinkovaca.

“Nakon završenog postupka prijave maturanata od strane redovitih srednjih škola, uslijedit će glasanje na Facebook službenoj stranici Savjeta mladih Grada Vinkovaca, gdje će svaki maturant biti predstavljen fotografijom uz kratak životopis. Maturant odnosno maturantica s najvećim brojem glasova bit će pobjednik 1. nagradnog natječaja Budi uzor!”, pojašnjavaju pravila igre.

Nagrada je besplatno polaganje vozačkog ispita.

“Pobjednik natječaja osvaja financiranje troškova osposobljavanja za vozačku dozvolu B kategorije. Financiranje se odnosi na: liječnički pregled, polaganje propisa, polaganje prve pomoći te polaganje vozačkog ispita, odnosno cijeli aranžman vozačke dozvole”, poručuju iz Savjeta mladih uz napomenu kako će svi ostali nominirani dobiti će utješne novčane nagrade u obliku bonova.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno