12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Centar Stop Shop u Vinkovcima bit će najveći u državi

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Kako je već ranije najavljeno, grad Vinkovci ove godine dobiva novi shopping centar, iz lanca Stop Shop. Time ćemo biti sedmi grad u Hrvatskoj s ovakvim trgovačkim centrom, a građanima će biti omogućen veći izbor kupovine robnih marki i drugih potrepština.

Poznate su i trgovine koje će biti u trgovačkom centru. LPP grupa dolazi s trgovinama Sinsay, House i Cropp. Odmah do toga nova je trgovina Lc Waikiki koja trenutno postoji samo u Zagrebu i Splitu. Sljedeća je Ljekarna Mandić Farm, stiže i Optika Anda, DM, caffe bar, Kik, Mana, Hervis, Plodine, NKD, Takko Fashion, Sport Vision, Teddy i Super Zoo za ljubimce.

„Ovo je do sad najveći Stop Shop u Hrvatskoj u izgradnji. Radovi napreduju dobro, a radi i nešto domaćih tvrtki”, rekao je inženjer na gradilištu Davor Odor iz tvrtke Radnik te dodao kako se razmatra i buduća faza 2, proširenje objekta i kapaciteta koja ovisi o uspješnosti projekta, odnosno objekta.

Zanimljivo je spomenuti kako je u toj fazi planiran i popularni restoran brze prehrane, McDonald’s.Gradi se pokraj obilaznice u Novom Selu, na adresi Alojzija Stepinca 197, a prostire se na površini od 10,300 m2.

„Kružni tok možda je planiran u budućnosti, ali to je van našeg opsega”, ističe Odor.

Stop Shop je brand tvrtke Immofinanz i čine ga maloprodajni parkovi u Srednjoj i Istočnoj Europi, a možemo ga pronaći u Austriji, Češkoj, Hrvatskoj, Italiji, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Sloveniji i Srbiji. Predstavlja praktična mjesta za shopping u srednjim i većim gradovima do 150.000 stanovnika.

Radovi su u završnoj fazi, priprema se asfalt i opremanje unutrašnjih prostora, a otvorenje je planirano na proljeće, oko 30. ožujka.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno